De Elena Petre,

Numele lui Flutur, pe lista cu persoanele testate la SJ Suceava

Conform site-ului Stiridinbucovina.ro, numele lui Flutur apare pe lista cu aproximativ 500 de persoane care au fost testate după intrarea în carantină a spitalului. Documentul a fost prezentat de postul Antena 3. În urma testării, Flutur a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„O eroare regretabilă”

Un medic epidemiolog de la Spitalul Judeţean Suceava a confirmat, pentru Digi24, autenticitatea listei, susţinând că e vorba despre „o eroare regretabilă”, „dată fiind suprasolicitarea noastră din aceste zile”, dar și faptul că un al doilea medic alături de care a făcut recoltarea „nu-l cunoștea personal pe dl. Flutur”. Astfel, înaintea şefului CJ, ar fi fost prelevate probe biologice de la un medic, de aceea s-ar fi produs încurcătura în listă.

Nu este, însă, singura eroare din documentul respectiv. Potrivit Antena 3, Carolina Rîmbu, soţia fostului manager al spitalului, Vasile Rîmbu, apare în lista respectivă drept asistent ATI. Carolina Rîmbu este de profesie economist.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Suceava au stat, la începutul acestei săptămâni, la coadă, afară, ore în şir, aşteptând testarea pentru coronavirus.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente