MENIU CAUTĂ
, de Iulian Simbeteanu

Gigi Becali, afectat de viaţa în închisoare! Primele imagini cu patronului Stelei purtând GULER CERVICAL la tribunal | FOTO

Distribuie

Omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, acuză grave probleme de sănătate, fapt ce l-a făcut să înainteze Tribunalului Constanţa o cerere de întrerupere a pedepsei.

„Cer întreruperea pedepsei pentru că vreau să fac operaţia. Eu nu mai pot să dorm noaptea, mă trezesc de 20 de ori pe noapte. Vreau să fac operaţia asta în America”, a spus Gigi Becali, în faţa instanţei de la Tribunalul Constanţa, potrivit România TV.

Fostul parlamentar a afirmat în faţa judecătorilor că specialiştii pe care i-a consultat i-au spus că se poate trezi paralizat.

„Vă jur în faţa sălii şi îmi fac cruce! Am această afecţiune de 20 de ani. Am chemat toţi medicii din lume şi am făcut tratament cu venin de albine. Am chemat un medic din SUA, în urmă cu 10 ani. Mi-au spus toţi medicii că mă pot trezi paralizat. Aveam aparatele la mine mereu, aveam gulerul cervical, dar nu-l purtam să nu mă vadă mama. Când îmi era rău, plecam la palat şi chemam medicii”, a afirmat patronul echipei Steaua.

Gigi Becali susţine că afecţiunea sa s-a agravat din cauza regimului de detenţie. Magistraţii au decis că este nevoie de avizul unei comisii medicale pentru a admite sau respinge cererea de întrerupere a pedepsei. Astfel, membrii comisiei vor oferi un răspuns pe 29 ianuarie.

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii