Mergi direct la conținut »
VIDEO | Groapă uriașă formată în Noua Zeelandă, după ce s-au înregistrat precipitații record
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Groapă uriașă formată în Noua Zeelandă, după ce s-au înregistrat precipitații record

VIDEO | Groapă uriașă formată în Noua Zeelandă, după ce s-au înregistrat precipitații record

O groapă masivă, lungă de 200 de metri, lată de 20 de metri și adâncă de 20 de metri, a apărut în Noua Zeelandă, după mai multe zile în care s-au înregistrat precipitații record.

Groapa uriașă s-a format după ce pământul a fost afectat de precipitațiile de duminica trecuta, din Noua Zeelandă. Ea se află în apropiere de Rotorua, pe un teren deținut de un fermier, și are o lungime de 200 de metri, lățime de 20 de metri și adâncime de 20 de metri, scrie strangesounds.org.

Aceasta ar putea să devină și mai mare, deoarece încă o crăpătură, nu la fel de adâncă, dar mare de 400 sau 500 de metri, s-a s-a format pe propietate.

Deasupra zonei respective s-au s-au înregistrat 146 de milimetri de ploaie pe centimetrul pătrat în 24 de ore, duminică. Potrivit meteorologilor locali, doar într-o singură oră (între 10:00 și 11:00) au căzut asupra Rotorua 51,8 milimetri de apă.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close