De Mihai Niculescu,

Procurorii DIICOT au anunțat că au ridicat noi probe din casa lui Gheorghe Dincă și au audiat sâmbătă martori în cazul crimelor de la Caracal.

„Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, se arată în comunicatul DIICOT.

Hainele cu petele de sânge care ar aparține lui Gheorghe Dincă, au fost ridicate de criminaliști sâmbătă, la perchezițiile din casa din Caracal a bărbatului cercetat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

„Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus surse din anchetă, potrivit Mediafax.

Toate probele adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală. Aceleași surse au declarat că a fost strânsă o cantitate mare de probe.

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost încheiate pentru ziua de sâmbătă.

Citeşte şi:

Altar în Piața Victoriei pentru victimele de la Caracal, din Colectiv și 10 august 2018

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO