De Mihai Niculescu,

Primul jaf al hoților de cruci a avut loc în septembrie 2019, când au furat două asemenea obiecte de la un mormânt din cimitirul din Breaza. Familia decedatului a făcut plângere la Poliție, iar oamenii legii au ajuns la suspecți în urmă cu câteva zile. La percheziții s-au găsit atât cele două cruci, cât și alte trei furate din altă parte, relatează Agerpres.

„În luna septembrie 2019, poliţiştii din Breaza au fost sesizaţi de o femeie din Comarnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras două cruci montate la locul de veci al familiei. În urma activităţilor desfăşurate, în data de 29 ianuarie a.c. au fost puse în executare două mandate de percheziţie la domiciliile unor prahoveni, ocazie cu care au fost identificate şi recuperate cele două cruci sustrase de pe raza oraşului Breaza. Totodată, au mai fost identificate şi ridicate alte trei cruci, stabilindu-se că una a fost sustrasă din cimitirul de pe raza comunei Şotrile, iar celelalte de pe raza staţiunii Sinaia, dintr-un spaţiu destinat expunerii spre vânzare a unor astfel de obiecte, aparţinând unei societăţi comerciale”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Trei persoane au primit mandate de reținere pentru 24 de ore, arată sursa citată.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

Adriana Nedelea a arătat cum a scris ministrul Sănătății „Înlocuiți: «două angiografe» cu «un angiograf»” ca să bage spitalul său Polisano Sibiu în Acțiunile Prioritare pentru pacienții cu infarct miocardic acut!

POLISANO PAPERS. Ministrul Sănătății nu neagă documentele, dar amenință Libertatea: „O să-i dăm și pe ăștia în judecată”

Președintele Camerei de Comerț Româno-Britanice: ”Nu cred că economia României va fi afectată de Brexit. Ar fi fost mai greu dacă am fi avut o ieșire fără acord”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite