Mergi direct la conținut »
IKEA deschide la Pallady cel mai mare magazin din sud-estul Europei. Inaugurarea are loc luna aceasta, după mai multe amânări
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > IKEA deschide la Pallady cel mai mare magazin din sud-estul Europei. Inaugurarea are loc luna aceasta, după mai multe amânări

IKEA deschide la Pallady cel mai mare magazin din sud-estul Europei. Inaugurarea are loc luna aceasta, după mai multe amânări

IKEA a anunțat că magazinul Pallady se va deschide pe data de 24 iunie 2019. Acesta este cel de-al doilea magazin în România și cel mai mare din sud-estul Europei al retailerului suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare.

De Andreea Radu,

Lucrările la magazinul IKEA situat pe bulevardul Theodor Pallady din București au fost demarate în 2017, iar investiția se ridică la 86 de milioane de euro.

Inițial, deschiderea magazinului fusese programată pentru vara anului trecut, însă a fost amânată pentru sfârșitul toamnei și amânată din nou pentru acest an.

Noul magazin IKEA va avea aproximativ 37.000 de metri pătrați, 1.300 de locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze și loc de joacă pentru copii. În IKEA Pallady urmează să lucreze peste 400 de angajați.

Magazinul va avea, de asemenea, și o seră de aproximativ 800 de metri pătrați în Market Hall și o zonă IKEA Café, concepută ca un spațiu de întâlnire pentru vizitatori, potrivit forbes.ro.

În anul 2017, Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA SEE, spunea că IKEA va deschide magazine și în Timișoara, Brașov și Cluj.

INGKA Group este lider mondial în retailul de mobilier și decorațiuni. Grupul deține și operează 423 de magazine în 52 de țări.

Foto: EPA


Ce spun sociologii despre faptul că în România sunt 13.500 de case de pariuri, 9.700 de farmacii și doar 90 de cinematografeClose
Închide
  Close