Într-o intervenție telefonică în emisiunea Adrianei Nedelea de pe libertatea.ro, Rareș Bogdan a spus, miercuri, că ”PNL are deja candidat pentru Primăria Capitalei, pe Nicușor Dan”. El a ținut să risipească zvonurile privind absența lui Nicușor Dan din spațiul public în timpul pandemiei.

”Și-a conservat energia. Nicușor Dan rămâne candidatul nostru, va câștiga și va anula arhitectura de manea în București”, a spus politicianul.

”Singura discuție e ca echipa lui, care e foarte bună, să facă front comun cu echipa PNL, care deja a avut succes în două campanii”, a spus Rareș Bogdan, lăsând să se înțeleagă faptul că sunt discuții pentru felul în care va avea loc campania.

Unde a recunoscut el că se negociază și nimic nu e cert, este la sectoarele Capitalei.

”Trebuie să vedem împreună cu aliații noștri, care sunt candidații noștri, căci noi vrem să câștigăm și sectoarele”, a spus Rareș Bogdan.


Principalele declarații ale lui Rareș Bogdan:

 • Despre alegeri și alianțe: Am pierdut câteva procente, dar vom merge pe programul PNL. PSD nu e reformat, cei de la USR vor intra în parteneriat cu noi.
 • Vom câștiga și vom guverna România cu USR și PMP timp de patru ani.
 • Poate să stea oricine în cap, pentru că PNL va câștiga alegerile. Am trecut cu bine pandemia, pentru că România nu a fost afectată ca alte state, cu populație identică.
 • Despre afirmația că 1% din români care s-au întors acum din diaspora nu au muncit cinstit și 10.000 sunt prostituate: Nu i-am jignit pe acei oameni, deci, sunt 0,5% din români. Nu e ca atunci când Ioan Rus a spus că soțiile românilor sunt prostituate.
 • Eu am spus că 8-10.000 români veniți în țară s-au ocupat cu ilegalități. Există suspiciunea pentru ei, dar reprezintă foarte puțin din totalul populației.
 • Despre propunerea USR ca la alegerile locale să se poată vota și în țară prin corespondență: Dacă e un lucru sănătos pentru democrație, susțin orice proiect prin care reușim să aducem oamenii la vot.
 • Despre muncitorii sezonieri români din Germania: Rămâne să aflăm care sunt firmele care au reușit să mute mii de oameni pe vremea când nu puteam merge pe stradă. Trebuie să vedem de ce nu au respectat salariile, de ce au plătit 280 de euro pentru avion, atunci când flotele erau consemnate la sol. Mă voi duce în Germania, ne vom întoarce la Parlamentul European, dar vom face deplasări pentru că sunt mulți români care nu sunt tratați corect.
 • Vom depune în PE un proiect de respectare a drepturilor oamenilor la muncă oriunde în UE.
 • Despre dublarea alocațiilor și majorarea punctului de pensie cu 40% din septembrie: Vom mări pensiile și alocațiile, dar vrem să creștem economia și avem șansa față de acum 10 ani când nu aveam bani de la UE, corporații mari și puternice. Ei trebuie ajutați de către bănci și de la UE. Avem șanse să relocăm producția din statele asiatice. Avem mână de lucru de calitate. Au venit 1,3 milioane de oameni. Ei trebuie să fie folosiți în țară.
Ad placeholder
Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
Recomandări
Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
 

„Noi fumăm, nu furăm”

 • Nu cred că cel care a făcut fotografia (cu premierul și cu mai mulți miniștri care fumează și beau alcool în biroul lui Orban din sediul Guvernului – n.r) a vrut să-i facă rău, ci a vrut doar să se laude, pe modelul, „uite domnule unde sunt eu”.
 • I-am spus lui Orban să nu mai lase pe nimeni cu telefonul mobil. Să le lase unde vor, într-un  coș, în pantof, dar nu e normal să intri cu telefoane în zone unde sunt documente.
 • Nu există tensiuni în cadrul PNL.
 • La alegerile locale, vrem să luăm minim 25 de consilii județene.
 • Vrem să câștigăm alegerile din București. În continuare mergem cu Nicușor Dan la alegerile din Capitală. Vrem ca cele două stafuri electorale să se contopească.
 • Avem fonduri necesare pentru susținerea lui Nicușor Dan. Ne interesează să câștigăm toate sectoarele.

Citeşte şi:

”Extrema urgență” COVID-19 a oferit unui condamnat în dosarul interlopilor baronului Cosma un milion de euro de la Primăria Sector 1 pentru computerul tomograf dat Institutului “Matei Balș”

Făcându-i vizibili. Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie: profesori, curieri, paramedici, poștași (I)

Cum a apărut de nicăieri proiectul Jandarmeriei prin care se voia să fie interzisă acoperirea feței la proteste: IGJR a vrut să deturneze o iniţiativă a ONG-urilor

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI