De Cristian Burcioiu,

În această etapă a tratamentului împotriva leucemiei acute mieloblastice de tip M6, eritroblastică, organismul lui Vlăduț – foarte slăbit în urma medicației destul de dure care a constat în trei ședințe de chimioterapie – este susținut cu ajutorul transfuziilor. Rezultatele testelor care i se fac permanent de specialiștii de la Koç Üniversitesi Hastanesi au arătat că indicele analizelor sunt foarte scăzute, motiv pentru care băiețelului i se fac transfuzii cu trombocite din sânge donat. Este, de fapt, o perioadă de pregătire, de susținere a organismului pentru cea de-a patra ședință de chimioterapie din cele 14 prognozate de oncologii turci.

”Dacă organismul este foarte slăbit, nu poate să continue tratamentul salvator”

”În această perioadă, băiețelul nostru se simte ceva mai rău. Are temperatură, dureri de cap, stări de greață. Pentru a evita situațiile de criză, i se fac transfuzii cu trombocite și tratamente cu antibiotice. Astfel este pregătit pentru cea de-a patra serie de chimioterapie. Dacă organismul este foarte, foarte slăbit, nu poate să continue tratamentul salvator, care a redus procentul de măduvă afectată de la 25 la sută la doar doi la sută”, ne-a spus Alexandru-Cristian Pascaru, tatăl băiețelului.

În timp ce oncologii turci monitorizează zilnic evoluția stării de sănătate a lui Vlăduț, comparând între ele rezultatele testelor pe care i le fac, băiețelul trebuie să intre în contact cu cât mai puțină lume. De aceea, după o scurtă perioadă în care a mai ieșit împreună cu mama lui, Elena-Cristina (37 de ani), în curtea clinicii din Istanbul, acum băiatul stă numai în salon, complet izolat. Din cauza imunității extrem de reduse, Vlăduț poate lua un virus, situație în care lucrurile s-ar complica extrem de mult, iar viața sa ar putea fi pusă într-un real pericol.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

”Pauza dintre ședințele chimio este de aproximativ o lună. Patru zile de chimio, apoi pauză de refacere a organismului. E o schemă bine definitivă, pusă în practică doar în raport cu analizele lui Vlăduț. Orice deteriorare a sănătății sale duce la compromiterea tratamentului chimioterapeutic în care specialiștii turci își pun toate speranțele de vindecare a copilașului nostru”, a mai spus tatăl copilului internat în Turcia.

Tratamentul lui Vlăduț costă 60.000 de euro

Având în  vedere că tratamentul este prognozat să se deruleze pe o perioadă mai lungă de timp, în care Vlăduț să treacă prin toate cele 14 ședințe de chimioterapie, orice sumă donată pentru salvarea băiețelului este un uriaș ajutor financiar pentru el. Costurile tratamentului de bază, ale spitalizării plus ale altor intervenții medicale absolut necesare în terapia personalizată de oncologii turci au fost estimate la aproximativ 60.000 de euro.

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică
Recomandări

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică

”Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acestă campanie de donații pentru fiul nostru și îi rog toți care pot să o facă să ne ajute cu cât pot. Pentru noi contează orice sumă, cât de mică ar fi”, este apelul lui Alexandru-Cristian Pascaru, tatăl lui Vlăduț.

Cei care doresc să îl ajute pe Vlad-Andrei, o pot face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul «VLAD-ANDREI».

Donează prin sms, online, prin PayPal sau transfer sau redirecționează 2 % din impozitul pe venit către Fundația Ringier. Detalii pe www.ajutacopiii.ro

* Suma alocată cauzei este de 2 euro și banii se rețin o singură dată. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Citește mai multe despre copiii pe care FUNDATIA RINGIER ii sprijina de 7 ani la rubrica AJUTA COPIII

ACȚIUNE UMANITARĂ FINANȚATĂ ȘI PUBLICATĂ DE FUNDAȚIA RINGIER

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor