Mergi direct la conținut »
Încă un român din Italia, accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta. Șoferul nu a putut evita impactul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Încă un român din Italia, accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta. Șoferul nu a putut evita impactul

Încă un român din Italia, accidentat mortal în timp ce mergea cu bicicleta. Șoferul nu a putut evita impactul

Un român a murit, după ce a fost spulberat de o mașină în timp mergea cu bicicleta pe o șosea din Torino. Bărbatul de 58 de ani s-a stins pe loc din cauza rănilor grave. Șoferul care l-a accidentat mortal a spus că nu l-a observat pe biciclist decât în momentul impactului.

Bărbatul mergea duminică cu bicicleta de-a lungul unei șosele din Torino în momentul în care a fost lovit frontal o mașină condusă de un cetățean egiptean. Impactul a fost atât de puternic încât românul nu a avut nicio șansă.

Șoferul s-a oprit pentru a-i oferi primul ajutor, însă bărbatul de 58 de ani a murit din cauza rănilor foarte grave, scrie rotalianul.com.

La fața locului au intervenit medicii de la Ambulanță și mai multe echipaje de Poliție. Șoferul le-a declarat anchetatorilor că nu l-a observat pe biciclistul român și că își amintește numai momentul impactului, când accidentul nu a mai putut fi evitat.

Săptâmâna trecută, un alt român a fost spulberat de o mașină în timp ce mergea cu bicicleta la periferia orașului Milano. Dorin Ispas, un tânăr de 28 de ani, a murit, iar șoferul care l-a accidentat a fugit de la fața locului.


Citește și LIBERTATEA A CALCULAT: Cea mai ieftină masă de Crăciun ne costă 340 de lei! Care sunt cele mai mici prețuri pentru preparatele și ingredientele de bază


 

Close
Închide
  Close