Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Încătușare spectaculoasă printre tarabele cu haine! Un hoț a fost prins în flagrant
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO EXCLUSIV/Încătușare spectaculoasă printre tarabele cu haine! Un hoț a fost prins în flagrant

VIDEO EXCLUSIV/Încătușare spectaculoasă printre tarabele cu haine! Un hoț a fost prins în flagrant

Bucureștenii aflați, marți seară, într-un mall din Capitală au fost martori la o încătușare spectaculoasă printre tarabele cu haine. Judiciariștii Sectorului 5 au prins în flagrant un hoț care furase o geacă dintr-un cunoscut magazin de îmbrăcăminte. Individul făcea parte dintr-o grupare care, în ultimele luni, a dat mai multe atacuri la centre comerciale din București și județul  Prahova.

De Remus Vlad,

De când au primit primele sesizări, polițiștii din Sectorul 5 au început investigațiile pentru a afla cine sunt indivizii care reușesc, prin diverse metode, să fure haine din magazine. Asta deși articolele de îmbrăcăminte aveau elemente de siguranță ce cu greu puteau fi scoase.

Hoții furau de sub nasul vânzătoarelor

Săptămâni la rând au stat pe urmele a patru bărbați cu vârste între 18 și 28 de ani care, cu tupeu, furau chiar de sub nasul vânzătoarelor. Așa s-a întâmplat și marți, atunci când doi dintre hoți au dat o nouă lovitură.

Unul dintre infractori, prins după ce a furat o geacă

Infractorii au mers într-un cunoscut magazin ce vinde articole de îmbrăcăminte și, în timp ce unul proba haine și le ținea ocupate pe angajate, celălalt opera. Astfel, unul dintre ei a furat o geacă pe care a ascuns-o într-un rucsac.

Încătușat printre tarabele cu haine

Chiar înainte să se facă nevăzut, individul a fost pus la pământ de judiciariști. Imaginile, desprinse parcă dintr-un film de acțiune american, sunt spectaculoase. La doi pași de oameni și de tarabele cu haine, bărbatul a fost pus la pământ și încătușat. La rândul lui, și complicele a avut aceeași soartă. Ca și în cazul celorlalți doi membri ai grupării.

Duminică neliniștită la două mari spitale bucureștene: Militar și CC Iliescu. Câți oameni din personalul medical sunt infectați cu COVID-19?
Recomandări

Duminică neliniștită la două mari spitale bucureștene: Militar și CC Iliescu. Câți oameni din personalul medical sunt infectați cu COVID-19?

 

Vor fi cercetați pentru furt calificat

În rucsac a fost găsită geaca sustrasă, dar și un magnet cu ajutorul căruia hoțul reușea să scoată alarma de pe îmbrăcăminte. ”Recunosc, ce să mai, asta e!”, le-a spus spășit hoțul polițiștilor care l-au prins în flagrant.

La percheziții, anchetatorii au descoperit mai multe obiecte de îmbrăcăminte furate din mall-uri din București și Prahova, prejudiciul fiind de peste 10.000 de lei. Cei patru hoți sunt acuzați de furt calificat și ar putea sta ani buni în spatele gratiilor.

Close
Închide
  Close