MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 07:49

Incendiu la un bloc din Filiași. O persoană a murit, altele au fost intoxicate cu fum. 20 de oameni au fost evacuați în miez de noapte

Distribuie

Un apartament dintr-un bloc din orașul Filiași, județul Dolj, a fost cuprins de flăcări noaptea trecută. Un bărbat a murit în incendiu, iar alte câteva persoane s-au intoxicat cu fum și au fost transportate de urgență la spital.

Pentru a nu risca o tragedie și mai mare, pompierii ajunși la fața locului au tăiat alimentarea cu curent și cu gaze din respectivul imobil, a anunțat gds.ro.

Locatarii aflați în acel moment în bloc – 20 de persoane, dintre care cinci copii – au fost evacuați în toiul nopții. Patru persoane au fost duse la un hotel pentru a se odihni. Numărul celor intoxicați cu fum este de trei persoane.

Se pare că incendiul a  fost provocat de un reșou improvizat, pe care proprietarul apartamentului îl folosea pentru a se încălzi.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Citește mai multe despre bloc, Dolj și Filiasi pe Libertatea.

Comentarii