Mergi direct la conținut »
Incendiu puternic într-o hală cu patru mii de baloţi de paie şi deşeuri lemnoase
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu puternic într-o hală cu patru mii de baloţi de paie şi deşeuri lemnoase

Incendiu puternic într-o hală cu patru mii de baloţi de paie şi deşeuri lemnoase

Un incediu puternic a izbucnit luni dimineață, într-o hală dezafectată din Jimbolia, cu patru mii de baloţi de paie şi deşeuri lemnoase. ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru stingerea focului.

Până acum nu se știe cauza incendiului. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o hală dezafectată din Jimbolia. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată şi s-a acţionat pentru localizarea şi limitarea lui. Incendiul este de durată, pentru că în interiorul halei se află aproape 4000 baloţi de paie şi aproximativ 300 tone de deşeuri lemnoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, şase subofiţeri de la Detaşamentul Timişoara şi trei autospeciale de stingere de la Jimbolia.

Citește și

CAMERA ASCUNSĂ / Slujbă amenințătoare în zi de referendum: Mânios că nu s-au dus la vot, preotul din Voluntari le spune oamenilor că vor arde ca grecii şi că homosexualii vor abuza sexual copiii!

 

Close
Închide
  Close