Mergi direct la conținut »
Incendiu puternic la Gara Oravița. Este una din cele mai vechi din țară |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu puternic la Gara Oravița. Este una din cele mai vechi din țară |FOTO

Incendiu puternic la Gara Oravița. Este una din cele mai vechi din țară |FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit la gara din Oravița, joi seară. Patru vagoane ard cu mare intensitate și există riscul ca incendiul să se propage către alte trei vagoane și la un depozit aflat în apropiere.

De Mihai Niculescu,

Pompierii au fost chemați prin apel la 112 să stingă incendiul și au intervenit de urgență în gară. Vagoanele cuprinse de flăcări sunt dezafectate, dar riscul de propagare al focarului este destul de mare, apreciază echipele de urgență. Gara Oravița este una din cele mai vechi din România.

La fața locului au intervenit două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa cu două autospeciale de stingere. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la patru vagoane şi ameninţa să se propage la alte trei garnituri, precum şi la un depozit, arată Mediafax.

În aproximativ 15 minute de la anunţare, pompierii militari au reuşit să localizeze incendiul şi au acţionat şi pentru îndepărtarea celorlalte vagoane din apropierea celor cuprinse de flăcări. Având în vedere suprafaţa mare afectată, pentru eficientizarea misiunii de stingere a fost solicitat în sprijin un al treilea echipaj din cadrul aceleiaşi secţii de pompieri”, a arătat ISU Caraş-Severin.

Sursa foto: expressdebanat.ro


Citește și: Satele românești sunt la distanță de câteva sute de lei de civilizație. Țăranii nu-și permit să renunțe la WC-ul din fundul curții. „Canalizare? E pentru cei cu bani, cu putere…”


 

Close
Închide
  Close