MENIU CAUTĂ

Incendiu violent în județul Arad. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital

Distribuie

Un bărbat de 68 de ani a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, intoxicate cu fum și cu arsuri la nivelul mâinilor, în urma unui incendiu produs în localitatea Livada din județul Arad. Din primele informații, vâlvătaia a izbucnit în noaptea de luni spre marți din cauza unei țigări nestinse.

Focul a cuprins una dintre camerele unei case în care este afla cumnatul proprietarului. Bărbatul de 68 de ani a fost găsit mort.

Proprietarul locuinței și soția aceastuia au fost transportați la spital, cu arsuri ușoare la mâini și intoxicați cu fum, relatează Mediafax.

Incendiul a fost stins în aproape 30 de minute de către pompieri care au intervenit cu două echipaje de stingere. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei ţigări nestinse.

Luni seara, o femeie a fost găsită moartă, după ce pompierii au fost alertați să stingă un incendiu izbucnit într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei.

sursă foto: aradon


Citește și:

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Comentarii