Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu violent la Caransebeș! Un scurt-circuit a produs panică FOTO&VIDEO

Incendiu violent la Caransebeș! Un scurt-circuit a produs panică FOTO&VIDEO

Un incendiu violent, izbucnit sâmbătă seară în Caransebeș, a pus la grea încercare pe cei 14 pompieri care au intervenit în lupta cu flăcările.

Vecinii care locuiau in apropierea casei în care a izbucnit incendiul erau extrem de agitați deoarece exista riscul ca focul să se propage și la clădirile apropiate, pompierii militari chemând trei autospeciale de stingere la fața locului, pentru a limita posibilitatea extinderii acestuia.

Lupta cu focul nu a fost deloc ușoară, incendiul izbucnind la acoperișul casei, care ardea cu flacără puternică, vizibilă de la mare distanță, iar șarpanta era în mare parte din lemn, un material ușor combustibil.

”În jurul orei 18:10, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară din Caransebeș. Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și 14 pompieri militari s-au deplasat de urgență la locul evenimentului pentru a stinge incendiul violent. Aproximativ 80 mp de acoperiș au ars în incendiu, dar echipajele Detașamentului de Pompieri Caransebeș au localizat și au stins incendiul înainte de a se propaga la imobilele vecine. Cauza se pare că a fost un scurt-circuit la instalația electrică” transmite slt. Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Semenic” al județului Caraș-Severin.

Close
Închide
  Close