Mergi direct la conținut »
A început vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Țiriac. Ce măsuri au luat autoritățile, în contextul pestei porcine
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A început vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Țiriac. Ce măsuri au luat autoritățile, în contextul pestei porcine

A început vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Țiriac. Ce măsuri au luat autoritățile, în contextul pestei porcine

Miliardarul Ion Țiriac organizează și în 2019 consacrata partidă de vânătoare de mistreți de la Balc, invitații fiind de seamă. Printre cei care au ajuns la evenimentul de la Balc se numără mari din lumea marilor finanțe și a industriei mondiale. Ei vor petrece 3 zile pe domeniul de vânătoare.

Vânătoarea mistreților începe vineri și se încheie duminică, iar Direcția Sanitar Veterinară a fost informată despre eveniment. Remus Moțoc, șeful DSVSA Bihor afirmă că inspectorii veterinari vor face analize pentru a fi siguri că în carnea de vânat nu există virusul peste porcine, în contextul în care, în decembrie 2018, a fost descoperit un focar de pestă porcină africană în apropierea locului în care se va ține partida de vânătoare.

Moțoc spune că mistreții împușcați vor putea fi luați doar dacă nu sunt bolnavi, scrie bihon.ro.

Unii din invitații lui Țiriac vor ajunge la Oradea cu avioanele personale sau închiriate în regim Charter. Alții vor ateriza pe aeroportul din Debrețin, urmând să ajungă la Balc cu mașinile.

Anul trecut, în 2018, printre cei care au venit la vânătoarea de la Balc s-au numărat designerul Stefano Ricci, directorul Indycar – Mark Miles, moștenitorul companiei Porsche – Wolfgang Porsche, fostul director Daimler – Klaus Manglod, președintele OTP Bank din Ungaria – Sandor Csanyi și omul de afaceri Dragoș Dobrescu, membru al așa numitului „grup de Monaco”, poreclit „miliardarul fără chip”.


CITEȘTE ȘI: Onorarii brute de până la 45.000 de lei pentru autorii manualelor unice, pline de greșeli


 

Close
Închide
  Close