MENIU CAUTĂ
29 Dec. 2016 23:38 , de Miruna Darcovici

Incident la o cursă Blue Air. Avionul s-a întors pe Otopeni după o problemă tehnică

Distribuie

Incident la o cursă Blue Air se îndrepta din Bucureşti către Paris. Aeronava s-a întors din drum la o oră de la decolare, după ce la bord au apărut semnale în ceea ce priveşte riscul de depresurizare.

Conform procedurilor, măştile de oxigen au fost coborâte ca măsură de siguranţă a pasagerilor până la aterizare, iar avionul s-a întors pe aeroportul Otopeni. Călătorii au ajuns în siguranţă, iar avionul a fost supus verificărilor tehnice, după acest incident la o cursă Blue Air.

Pasagerii au fost îmbarcați ulterior în alt avion și au zburat spre Paris.

'Aeronava companiei Blue Air, YR-BAR care a efectuat astăzi, 29 decembrie 2016, zborul 0B105 pe ruta București Otopeni – Paris Beauvais, a aterizat în conditii normale, toți pasagerii fiind în siguranță.

Pe timpul zborului a apărut semnal de creștere a altitudinii în cabină existând riscul de depresurizare, astfel, conform procedurilor, măștile de oxigen au fost coborâte ca măsură de siguranță a pasagerilor până la aterizare, iar avionul a început procedura de aterizare pe cel mai apropiat aeroport (Otopeni).

Situația nu a pus în pericol siguranța pasagerilor și a echipajului în niciun moment. În prezent, aeronava este supusa verificarilor tehnice. Pasagerii vor fi transportați la destinație cu o alta aeronavă', a anunțat Blue Air într-un comunicat de presă.

Comentarii