„Iorgulescu Mario nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată ca fiind „a bogătaşilor”, ci într-un spital de stat la secția „terapie intensivă”. În prezent, Iorgulescu Mario se află în continuare internat, urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei” a transmis avocatul Dragoș Pârgaru.

„Organele de urmărire penală au fost și sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizării procedurilor judiciare în concordanță cu circumstanțele specifice cauzei” a precizat apărătorul lui Mario.

Avocatul susține că transferul din Italia s-a realizat exclusiv din motive medicale și acest lucru nu împiedică ancheta accidentului pe care l-a provocat fiul președintelui FRF.

„Transferul domnul Mario Iorgulescu în Italia a reprezentat o operațiune impusă de situația medicală critică a acestuia și cu scopul salvării vieţii. Transferul nu a impietat și nu impietează asupra desfăşurării ulterioare a procedurilor judiciare în mod corespunzător, având în vedere apartenenţa statului italian la Uniunea Europeană” a precizat Dragoș Pârgaru.

Pe 7 septembrie, Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti. Tânărul de 24 de ani a pierdut controlul noii sale mașini, un Aston Martin DBS, și a pătruns pe contrasens, spulberând un alt autoturism condus de un alt tânăr de 25 de ani care, în urma accidentului, a murit.

Citeşte şi:

Canada și Australia confirmă ipoteza șocantă că avionul ucrainean a fost doborât cu o rachetă. Reacția Iranului

Preşedintele Klaus Iohannis, prima declaraţie de presă din 2020, despre situaţia din Orientul Mijlociu: „Până acum, interesele României nu au fost afectate”

Incendiu de proporții în sectorul 3, la Fabrica de Electromontaj. Este pericol de explozie

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI