INGREDIENTE:
100 g zahăr tos
100 g fistic fără coajă
500 g iaurt (10% grăsime).
PREPARARE:
Zahărul şi fisticul (din care se păstrează câteva bucăţi pentru ornat) se mixează în robotul de bucătărie, apoi se încorporează în iaurt, într-un bol mare. Se amestecă până ce zahărul se topeşte, iar compoziţia se subţiază. Se dă la congelator peste noapte, iar înainte de servire se ornează cu fistic.
La final, dacă tot ți-am făcut poftă, își dăm și un pont : săptămâna aceasta iaurtul are și el un preț foarte bun.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_28928515823b26e87b67b29a8abe97fc.jpg)

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_5735700dc01559a8c7280711a3c29979.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_399c2de5a872b0eec7a159f980c4931b.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_15beb6de7362fbdf80e9fcba67f2a99a.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_19604b9a6227a5e3d148fb3bca641fd6.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/206_cd783d11612da1c7dce01533ed819c13.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_69f03ce1f07364c8891a631264f91ee1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/15_84019765047c971d53e53da3afd52041.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_db687c34daa50ba9a989a1d0671e70f5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_ceb02219bf4739fa987f72cc0f273760.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.