Mergi direct la conținut »
Ioana Condea, tânăra bătută de proxenetul din Germania, a murit. Familia nu reușește să-i repatrieze trupul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ioana Condea, tânăra bătută de proxenetul din Germania, a murit. Familia nu reușește să-i repatrieze trupul

Ioana Condea, tânăra bătută de proxenetul din Germania, a murit. Familia nu reușește să-i repatrieze trupul

Tânăra din Poiana Câmpina care a fost bătută şi băgată în comă în anul 2014 de un proxenet a murit într-o clinică din Germania. O prietenă a familiei Ioanei a anunțat că familia fetei are nevoie de bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit. 

Larisa Ştefan, prietena Ioanei Condea, a lansat un apel, prin intermediul reţelelor de socializare, pentru strângerea sumei de 5.000 de euro, potrivit observator.tv.

În cazul în care familia nu face rost de acești bani, tânăra va înmormântată în Germania, pe banii statului german. Mama Ioanei spune că fiica ei a murit în data de 13 ianuarie, dar familia a fost înștiințată abia miercuri, pe 23 ianuarie.

„Am fost informată de Poliţie, pentru că voiau să ştie dacă familia dorea să fie înmormântată în România sau dacă familia are posibilităţi pentru acest lucru. Mi-au spus că dacă nu au posibilități, Ioana va fi îngropată în Germania”, a spus Larisa Ştefan, prietena Ioanei.

În anul 2014, Ioana a plecat la muncă în Germania, ademenită fiind de o prietenă de a ei care se prostitua în bordeluri sau pe străzi. După o vreme, tânăra a fost găsită în stare de inconștiență, într-o cameră de motel. Ea fusese bătută cu bestialitate de proxenetul Robert Tănase. Bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru faptele sale şi îşi execută pedeapsa în Germania.


16 ore între viață și moarte. Ce s-a întâmplat în ziua în care băieţelul operat la Spitalul Sanador a murit


 

Close
Închide
  Close