De Livia Lixandru,

„Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital, în contextual problemelor cardiace cornice de care suferă domnul președinte.

A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat la Spitalul Elias”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, potrivit Mediafax.

A fost diagnosticat cu pericardită lichidiană

Problemele cardiace pe care Ion Iliescu le are s-au acutizat după intervenția chirurgicală din luna aprilie, spun apropiații fostului președinte, care susțin și faptul că nu este exclus să fie supus unei noi intervenții în care să-i mai fie instalat un stent.

Pe 1 aprilie, Ion Iliescu a ajuns la spitalul Elias pentru un control de rutină. De acolo, medicii l-au trimis către Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C.

Iliescu, unde a fost diagnosticat cu pericardită lichidiană și supus unei intervenții chirurgicale. Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.

Citeşte şi:

Au „închiriat” copilul de 11 ani unui pedofil, ca să-și cumpere patru porci! Iar justiția română le dă abuzatorilor de copii, români și străini, pedepse fără executare!

ZOOM | Am fost în Vâlcea, județul cu cea mai mare speranță de viață din România, ca să aflăm secretul longevității. Fără excese la mâncare și băutură, dar și muncă. Fără politică!

Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, amenință cu noi dezvăluiri legate de Joe Biden: „Stați să vedeți când ajungem la România!”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult