MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2017 13:58

Îți mai aduci aminte de Dan Finuțu, care și-a făcut casă identică cu judecătoria care l-a condamnat? Ce s-a întâmplat cu vila

Distribuie

În urmă cu ani, una dintre curiozitățile din localitatea Buzescu era o casă a unui controversați romi, care și-a făcut vilă copie fidelă după clădirea Judecătoriei din Caracal.

Buzescu este o localiutate cu 4.000 de locuitori, împânzită de palate ale romilor. Una dintre curizitățile din zonă este o vilă care a fost făcută exact după modelul Judecătoriei din Caracal.

fata

Aceasta a fost ridicată de Dan Finuțu, unul dintre cei mai controversați romi din zonă. Acesta și-a făcut casa copie fidelă după Judecătoria din Caracal din dorinșța de a avea o vilă care să semene perfect cu clădirea în care se află prima instanță care l-a condamnat la închisoare.

Reședința interlopului și Judecătoria din Caracal sunt copii fidele. Singura diferență este faptul că pe casa lui Dan Finuțu este scris cu litere de o șchioapă „Dan Finuțu – 2003”.

Inedita casă este în continuare o atracție pentru toți cei care trec prin zonă.

Dan Finuțu, a cărei avere se ridica la 4 milioane de euro, a murit, împreună cu soția sa, Mariana Bureață, în urma unui accident de mașină care a avut loc în anul 2012.


Citește și: VIDEO/ Bucureștiul e fericit doar la vedere! Strada Entuziasmului duce la cimitir, iar strada Voioșiei e tare posomorSelectează fișiereâtă!


 

Citește mai multe despre dan finutu, casa, interlop și judecatoria caracal pe Libertatea.

Comentarii