UPDATE 15.30: Bătrânul în vârstă de 73 de ani care a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii este cercetat pentru tentativă de tâlhărie. Radu Cocea este un fost arhitect, care avea probleme financiare. Mai precis, el avea datorii foarte mari, iar în acest fel spera să mai iasă din impasul financiar în care se află. Totodată, poliția a anunțat că acesta nu avea antecedente penale.

UPDATE 13.40: Bărbatul care a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii a înmânat vânzătoarei un bilet, deoarece acesta nu ar vorbi limba română. El i-a cerut vânzătoarei o pereche de cercei, încercând astfel să-i distragă atenția acesteia.

VIDEO/ Jaf eșuat la un magazin de bijuterii din București. Un bătrân de 73 de ani a atacat o vânzătoare - UPDATE

Între timp, a apărut și prima imagine cu bărbatul în vârstă de 73 de ani care a încercat să jefuiască magazinul de bijuterii.

VIDEO/ Jaf eșuat la un magazin de bijuterii din București. Un bătrân de 73 de ani a atacat o vânzătoare - UPDATE


Incidentul a avut loc în această dimineaţă, când un bărbat a intrat în magazinul de bijuterii şi a cerut să vadă o bijuterie. În momentul în care vânzătoarea s-a întors cu spatele, acesta a atacat-o cu un aparat cu electroşocuri. Scena a fost văzută de patronul magazinului, care se afla în apropiere și a văzut pe camerele de supraveghere momentul atacului.

Acesta l-a imobilizat pe bărbat, în timp ce vânzătoarea a activat butonul de panică. Imediat, firma de pază a sosit la faţa locului, iar polţiştii secţiei 10 au declanşat cercetările în acest caz. Bărbatul care a atacat vânzătoarea a fost dus la secţie de poliţie. Autorităţile au anunţat că suspectul are 73 de ani şi este din Bucureşti.

Se pare că bărbatul era pregătit pentru acest jaf. Avea o geantă la el, în care mai erau obiecte care puteau fi folosite pentru a-și duce planul la capăt.


Citește și: VIDEO/ Cicică din Solonț, mai aproape de un BMW adevărat. Crește toată vara curci pe muzică oltenească


Urmărește-ne pe Google News