Mergi direct la conținut »
Jandarm francez, bătut de un campion de box, în timpul protestului Vestelor Galbene. Bătaia a fost filmată / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Jandarm francez, bătut de un campion de box, în timpul protestului Vestelor Galbene. Bătaia a fost filmată / VIDEO

Jandarm francez, bătut de un campion de box, în timpul protestului Vestelor Galbene. Bătaia a fost filmată / VIDEO

Incident violent la protestul Vestelor Galbene din Paris, de sâmbătă, 5 ianuarie. Un jandarm a fost bătut de un bărbat care i-a aplicat mai multe lovituri bine plasate. Agresorul este un boxer profesionist, campion al Franței.

Agresiunea a fost filmată, iar clipul video a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini a fost surprinsă intervenția forțelor de ordine asupra manifestanților din mișcarea „Vestele Galbene” pe un pod de lemn din Paris.

La un moment dat, un bărbat sare pe punte și începe să lovească un jandarm care a încercat să se apere cu scutul. Protestatarul i-a aplicat militarului mai multe lovituri cu pumnii.

Agresorul a fost identificat ulterior de Poliție. Este vorba despre Christophe Dettinger, fost campion de box al Franței în anii 2000, notează Actu17.fr. Pugilistul, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut.

De asemenea, tânărul a fost filmat și în momentul în care a lovit un alt jandarm căzut la pământ, tot în timpul protestului Vestelor Galbene.

Gestul acestuia a fost criticat de Sindicatul Național al Comisarilor de Poliție din Franța.

Domnule, dumnevoastră care ați lovit un coleg aflat la pământ, ați fost identificat. Pentru un boxer, nu respectați aparent multe reguli. Vă vom învăța pe cele din codul penal„, este mesajul publicat de membrii Sindicatului Național al Comisarilor de Poliție din Franța, pe Twitter.

Mișcarea „Vestele Galbene” a organizat, sâmbătă, noi proteste în Franța. Aceasta este cea de-a 8-a săptămână consecutivă, de când oamenii protestează față de măsurile Guvernului francez, după creșterea prețului la combustibil.

sursă foto: captură video Twitter


Citește și Pensiile speciale au explodat, în 2018. Zeci de mii de beneficiari, pensii care ajung şi la 20.000 de lei, pe lună, pentru foştii procurori, judecători, militari, poliţişti şi parlamentari


 

Close
Închide
  Close