De Petre Dobrescu,

În ultimele zile, jandarmii din Ialomița fac echipe comune cu polițiștii pentru a patrula prin localitățile județului apropiat Bucureștiului.

Astfel, în Urziceni și în împrejurimi, oamenii legii din MAI se plâng că nu se simt în siguranță.

“Mergem în zone sărace, cu oameni care s-au întors din străinătate, cum ar fi la Țăndărei. Acolo a existat deja un pacient decedat. Patrulăm în echipe de un polițist și un jandarm, însă nu ni se dă decât o măscuță”, spun ei.

Decesul bărbatului din Țăndărei a fost al 35-lea din România. 

Conform Ministerului Sănătății, “s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 26.03.2020 în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Fără boli asociate cunoscute”. 

În afară de Țăndărei, oamenii legii spun că nu s-au simțit în siguranță din cauza măștilor simple nici în alte localități din județ. 

Jandarmii fac și o comparație. “La proteste, multe pașnice, în misiuni, ni se dădea mereu o cască cu vizetă. Acum, doar o mască, deși riscul este mare”

“Oamenii nu sunt foarte disciplinați, mulți ne vorbesc de aproape, au fost cazuri în care au tușit, au strănutat. Vrem să fim protejați”, au explicat ei pentru ziar.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente