Mergi direct la conținut »
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost felicitați de Barack Obama pentru logodnă. Ce mesaj le-a transmis fostul președinte
Ştiri Libertatea > Ştiri > Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost felicitați de Barack Obama pentru logodnă. Ce mesaj le-a transmis fostul președinte

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost felicitați de Barack Obama pentru logodnă. Ce mesaj le-a transmis fostul președinte

Vestea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au mai făcut un pas spre a deveni soț și soție a ajuns și la urechile fostului președinte american Barack Omaba, care a ținut musai să-i felicite pe cei doi pentru logodnă.

De Otilia Cristea,

Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez a postat pe Twitter și pe Instagram o fotografie în care apare o scrisoare de felicitare, scrisă de mână, ce-i are destinatari pe el și pe proaspăta lui logodnică, Jennifer Lopez.

Expeditorul este însuși Barack Obama, care i-a onorat pe cei doi cu un mesaj venit din partea lui și a soției sale Michelle, un cuplu veteran cu o vechime de 26 de ani, așa cum amintește și Obama în scrisoare.

„Michelle și cu mine vrem să vă felicităm pentru logodnă. După 26 de ani împreună, putem spune că orice provocări îți poate aduce viața devin mai ușoare atunci când le poți înfrunta cu cineva pe care îl iubești”, a notat fostul președinte american.

This means the world to us. #44

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Cântăreața Jennifer Lopez și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez s-au logodit în urmă cu două săptămâni, cei doi făcând anunțul printr-o fotografie postată pe conturile lor de Instagram. În imagine apar mâinile celor doi, pe fundalul unui apus de soare, în care iese în evidență inelul cu un diamant pus pe inelarul de la mâna stângă al cântăreței.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

JLo și ARod formează un cuplu împreună de doi ani. Amândoi au câte doi copii din căsniciile anterioare – artista are doi gemeni de 11 ani cu Marc Anthony, iar fostul sportiv este tatăl a două fete de 15, respectiv 11 ani.

Close
Închide
  Close