Mergi direct la conținut »
Kim Kardashian se va întâlni cu Donald Trump pentru a cere grațierea unei femei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Kim Kardashian se va întâlni cu Donald Trump pentru a cere grațierea unei femei

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West urmează să se întâlnească miercuri, la Casa Albă, cu președintele SUA, Donald Trump. Ea îi va solicita liderului american să grațieze o bătrână în vârstă de 62 de ani, condamnată la închisoare pe viață pentru o infracțiune neviolentă legată de droguri.

Kim Kardashian se va întâlni, inițial, cu Jared Kushner, consilier prezidențial american și ginerele președintelui. Ulterior, ea va avea o întrevedere cu Donald Trump, scrie Mediafax.

Unele surse citate de Vanity Fair arată că vedeta ar urma să solicite președintelui american să o grațieze pe Alice Johnson (62 de ani), care a fost condamnată la închisoare pe viață. Într-un interviu recent, Kardashian a spus că în cazul în care va avea ocazia, îi va explica lui Trump că ”la fel ca oricine alticneva, putem să facem alegeri de care nu suntem mândri și la care nu ne-am gândit până la captă”.

După vizita de la Casa Albă, Jared Kushner și soția lui, Ivanka trump, plănuiesc să o invit epe vedeta de televiziune la o cină la ei acasă.


CITEȘTE ȘI: CCR admite sesizarea pe revocarea lui Kovesi. Şefa DNA trebuia demisă. Trei judecători au făcut opinie separată (surse)


 

Close
Închide
  Close