Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Klaus Iohannis a votat la alegerile europarlamentare şi la referendum: "Veniţi la vot, dragi români! Astăzi, puteţi să începeţi să schimbaţi România!"

FOTO | Klaus Iohannis a votat la alegerile europarlamentare şi la referendum: „Veniţi la vot, dragi români! Astăzi, puteţi să începeţi să schimbaţi România!”

Preşedintele Klaus Iohannis a votat, duminică, la Liceul Jean Monnet, la alegerile europarlamentare şi la referendumul pe Justiţie. Şeful statului a stat la coadă, pentru a vota, în secţie fiind mai multe persoane care îşi exercitau votul. "Astăzi, puteţi să începeţi să schimbaţi România!", a spus şeful statului.

De Valentina Postelnicu,

Şeful statului a transmis, în secţie, ca românii să meargă la vot. El a ajuns în jurul orei 10.00 şi a stat la rând, pentru a vota.

„Haideţi la vot!, a spus el la intrare.

Klaus Iohannis, la urne / Foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

După ce şi-a exprimat votul, preşedintele a transmis un nou mesaj de mobilizare.

„Veniţi la vot, dragi români, pentru că, astăzi, puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votaţi! Astăzi, dragi români, decideţi pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclul mai lung, este începutul unei serii de alegeri şi astăzi puteţi să începeţi să schimbaţi România”, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a spus că a votat şi în campania electorală a constatat că au fost mai multe iniţiative de mobilizare la vot, decât altădată.

„Acest lucru mă bucură foarte mult, şi ţin să le mulţumesc celor care au iniţiat campanii de mobilizare pentru vot, instituţii, companii private, ONG-uri.  Veniţi, dragi români, la vot, nu lăsaţi pe alţii să voteze în locul vostru”, a spus şeful statului.

Preşedintele a fost aplaudat, după declaraţia făcută în urma votului.

Foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA


Citeşte şi:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close