Mergi direct la conținut »
Lacrimi de miliardar: părăsit, arestat și cu banii luați | Dedesubturile divorțului lui Dan Adamescu | EXCLUSIV
Ştiri Libertatea > Ştiri

Lacrimi de miliardar: părăsit, arestat și cu banii luați | Dedesubturile divorțului lui Dan Adamescu | EXCLUSIV

De Cristian Burcioiu,

S-au căsătorit la Monaco, în principatul-paradis fiscal în care nimeni nu plăteşte taxe, iar la distanţă de mai bine de zece ani, între soţii Carmen şi Dan Adamescu pare să nu mai fie nici urmă din iubirea jurată altădată. Unul dinte cei mai bogaţi oameni ai României, aflat acum în închisoare, este în plin proces de divorţ cu partenera de viaţă, care vrea de la el 20 de milioane de euro despăgubiri. Astăzi va avea loc un nou termen la Judecătoria sectorului 1.

Ad placeholder

Şi o parte, şi cealaltă invocă motive care să ducă la desfacerea căsătoriei, însă cea care a făcut pasul spre tribunal, spre sala de judecată, este Carmen Adamescu. Printre altele, soţia miliardarului face referire la faptul că neîncrederea şi lipsa de afecţiune s-au strecurat în căminul lor conjugal, motiv pentru desfacerea căsătoriei parafate în Principatul Monaco în luna mai a anului 2003. De după gratii, Dan Adamescu – un personaj care şi-a luat avânt în afaceri pornind de la tejgheaua unei consignaţii alimentare prin care se distribuiau produse interzise până în 90 românilor (cafea, ţigări, băuturi fine) – nu face nici un pas înapoi şi încearcă să-i sensibilizeze pe judecători folosind un ton mai degrabă plângăcios. El vorbeşte în întâmpinarea făcută magistraţilor de o afecţiune profundă, pe care încă i-o poartă soţiei sale Carmen, sentimente care nu s-au estompat nici un moment pe toată durata căsătoriei, de implicarea sa totală în prosperitatea celei alături de care şi-a unit destinul.

“M-am căsătorit cu reclamanta- pârâtă nutrind sentimente de afecţiune deosebite, sentimente pe care le-am păstrat pe tot parcursul căsătoriei. (…) Am manifestat faţă de aceasta afecţiune, respect şi am ajutat-o în plan profesional (…), având mijloacele materiale şi financiare la care nici nu ar fi putut visa vreodată”, susţine Adamescu în documentul care se află în mâinile judecătorilor. Bani, haine, bijuterii, case, firme şi chiar un avion extrem de costisitor, denumit acum de mogul un “moft inutil şi costisitor”, se numără printre dovezile de dragoste la care Adamescu face apel din puşcărie pentru a desface căsătoria din vina exclusivă a soţiei sale. Chiar şi îndrăgostit lulea, miliardarul a rezistat rugăminţii soţiei – fapt recunoscut chiar de el -, aceea de a-i cumpăra un apartament în New York. Cei 3.500.000 de euro i s-au părut un preţ exagerat pentru o asemenea investiţie.

Escapada amoroasă a soţiei sotie-adamescu

La capitolul acuze, Dan Adamescu readuce în actualitate un episod – susţinut cu martori care au fost deja audiaţi – în care face referire la o aşazisă escapadă amoroasă a soţiei sale Carmen, care şi-ar fi petrecut o noapte în aceeaşi cameră de hotel cu un italian. Din celula sa, omul de afaceri să plânge că soţia sa a făcut o afacere din căsătoria cu el, că l-a abandonat într-un moment dificil al vieţii sale şi că divorţul este, de asemenea, o afacere pentru Carmen Adamescu (foto).

Ad placeholder

Fireşte, magistraţii vor studia cu atenţie toate dovezile puse pe masă de “combatanţi”, dar şi acuzele – indiferent de tonul pe care sunt făcute – pe care şi le aduc cei doi. Părţile s-ar putea vedea mâine la termenul stabilit de instanţă pentru procesul de desfacere a căsătoriei.

Ad placeholder
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close