Mergi direct la conținut »
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc civil în scurt timp, dar nu au stabilit încă meniul. Petrecerea va fi într-un club cu piscină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc civil în scurt timp, dar nu au stabilit încă meniul. Petrecerea va fi într-un club cu piscină

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc civil în scurt timp, dar nu au stabilit încă meniul. Petrecerea va fi într-un club cu piscină

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu și vicepreședintele Senatului Claudiu Manda se vor căsători civil luna aceasta, însă, deocamdată, singurul detaliu stabilit este numele localului unde va avea loc petrecerea.

De Anca Ochianu,

Numai mâine nu-i poimâine, dar lucrul acesta nu pare să-i sperie pe Lia Olguța Vasilescu și pe viitorul ei soț, Claudiu Manda, care nu au stabilit încă meniul pentru evenimentul ce urmează să aibă loc în scurt timp.

Cei doi au anunțat în ianuarie vestea și tot atunci au spus că în februarie vor face cununia civilă, iar în martie, cel mai probabil, pe cea religioasă. În cinstea evenimentului, și-au făcut și un cadou de nuntă: o vilă luxoasă în centrul Craiovei, cu sală de cinema, piscină, șemineu și finisaje prețioase, după cum a relatat presa. Conacul a costat 230.000 de euro, iar Manda a explicat că parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți.

„Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”, a declarat el.

Singurul detaliu stabilit până acum în ce privește căsătoria civilă pare să fie localul la care mirii își vor cinsti invitații. Din sursele noastre, petrecerea va avea loc într-un restaurant intim, Krypton Sky Club, situat la ieșirea din Craiova spre Caracal, cu o capacitate de maximum 100 de persoane. În timpul verii, aici au loc petreceri cu DJ de renume, clubul dispunând și de piscine.

Meniul petrecerii nu a fost stabilit nici până la această oră. Clubul nu dispune de bucătărie proprie, așa că proprietarul acestuia, Sebastian Prioteasa, fiul șefului Consiliului Județean Dolj, va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Nașul se va ocupa de meniu

Potrivit unor surse din anturajul cuplului, la sfârșitul acestei săptămâni, cel mai probabil, nașul Ovidiu Flori, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor și primar al comunei doljene Ișalnița, ar urma să stabilească meniul petrecerii, împreună cu bucătarul șef. Ovidiu Flori deține, la rândul său, un local unde se pot organiza diverse evenimente.

Prețurile la Krypton Sky Club nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcție de soi și de producător.

Cununia religioasă va avea loc, cel mai probabil, în cursul lunii martie, însă deocamdată nu se cunosc detalii despre acest eveniment, și nici data la care va avea loc.

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică
Recomandări

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică

Ambii au mai fost căsătoriți și au câte un copil

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, vicepreședinte al Senatului din septembrie 2018, au câte un copil din căsniciile anterioare. Claudiu Manda are un băiețel, Andu, în vârstă de 14 ani.

În 2015, Claudiu Manda a divorțat de Adina (n.red. Turcu), actualul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Craiova.

Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, un fost jurnalist care acum e membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară. Cei doi, care au divorțat în 2016, au împreună un băiețel, Robert, în vârstă de 9 ani.

Foto: Hepta

Citește și: FOTO | Gică Hagi împlinește astăzi 54 de ani. „Regele” a donat casa părintească unei familii nevoiașe. „Libertatea” a fost la Săcele și vă spune povestea

Close
Închide
  Close