MENIU CAUTĂ
30 Oct. 2017 18:52

Licitația pentru noua sală polivalentă din București a fost anulată. Cum justifică Gabriela Firea decizia

Distribuie

Licitația pentru noua sală polivalentă din București a fost anulată și va fi relaută de la zero, a anunțat luni primarul Capitalei, Gabriela Firea. Motivul: contestațiile depuse la acest proiect. 

Licitaţia pentru construirea Sălii Polivalente din Complexul Lia Manoliu, începută în anul 2014, a fost anulată şi trebuie reluată de la zero.

Licitaţia va fi reluată de la zero, asta din cauza contestaţiilor depuse la acest proiect şi a legislaţiei care permite blocarea acestor licitaţii”, a declarat luni Gabriela Firea.

Noua sală polivalentă din Capitală urma să aibă minim 12.000 de locuri, iar contractul are o valoare maximă de 65 de milioane de euro din bugetul Capitalei.

În cele din urmă, ca urmare a mai multor contestaţii făcute de către operatorii economici implicaţi în această licitaţie, dar şi a mai multor controverse de ordin birocratic, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestatiilor a decis reanalizarea ofertelor, iar ulterior, anularea licitaţiei.

Tot luni, Gabriela Firea a anunțat că licitația pentru achiziția a 400 de autobuze noi în Capitală, suspendată tpt din cazua unor contestații, se reia pe 2 noiembrie.


A murit într-o benzinărie de la ieșirea din Buzău după ce a făcut stop cardiac. Femeia se întorcea de la spital, din București

Citește mai multe despre sala polivalenta pe Libertatea.

Comentarii