De Răzvan Mihalașcu,

Un oficial al companiei Yutong a făcut o vizită în județul Iași pentru a discuta despre investiţia în cel mai mare parc industrial din Moldova.

„Miroslava este a doua comună din ţară ca număr de locuitori, este în imediata apropiere a oraşului, deci avantajele sunt multiple. Când aici s-a deschis primul parc industrial, ocuparea totală a acestuia s-a realizat în puţin peste doi ani, faţă de şapte cum era preconizat, aşa că acum pregătim un al doilea parc industrial pentru care ducem deja discuţii cu diverşi posibili parteneri”, a declarat Romeo Olteanu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, citat de Ziarul Evenimentul.

Investițiile în Parcul Industrial Miroslava se ridică la peste 100 de milioane de euro, a precizat Dorel Codină, directorul executiv al parcului.

Potrivit sursei citate, compania Yutong este lider mondial în privința producției și vânzării de autobuze electrice.

Fabricăm orice tip de autobuz şi vehicule. Deocamdată, singura linie de producţie a noastră este în oraşul Zhengzhou, Henan dar, cum vindem în toată lumea, ne-ar avantaja să avem o fabrică şi în Europa. Vom studia cu atenţie toate avantajele Parcului Industrial Miroslava.

Herbert He, reprezentant al companiei Yutong

Vizita efectuată la Iași de reprezentanții companiei Yutong vine ca urmare a întrevederii pe care ambasadorul Chinei în România a avut-o în luna august cu președintele Consiliului Județean Iași.

foto: Yutong

Citeşte şi:

China sărbătorește pe 1 octombrie 70 de ani de comunism. În lume mai sunt doar 4 țări comuniste

Cum arată cel mai mare aeroport din lume, inaugurat în China. E situat la 46 de kilometri de Beijing, are o suprafaţă de 700.000 m² și a costat 15 miliarde de dolari

Jurnaliștii din China, obligați să susțină un test despre marxism și activitatea președintelui, pentru a primi acreditare

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare