MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Liviu Dragnea, întrebat despre demisia lui Tudorel Toader: „Eu nu-s comentator, iertaţi-mă!”. PSD stabileşte luni planul, dacă Iohannis nu semnează remanierea

Distribuie

Liderul PSD Liviu Dragnea se delimitează de schimbarea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei. El nu a dorit să comenteze, joi, la Suceava, gestul ministrului de a demisiona, în urma deciziei premierului Viorica Dăncilă, care a trimis la Cotroceni solicitarea de revocare din funcţie a acestuia, în urma retragerii sprijinului politic, în şedinţa conducerii PSD.

„Dar de ce să comentez faptul că cineva își depune demisia? Nu-s comentator. Ca și cum aș fi specialist”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat şi despre anunţul președintelui Iohannis, care a spus, joi, că luni va veni cu comentarii despre aceste propuneri de miniştri. Dragnea spune că luni, coaliția va stabili calea de urmat și că nu așteaptă un răspuns în aceeași zi de la Iohannis.

„Ne vom întâlni luni în coaliție și cu doamna premier și de cidem calea de urmat. Iohannis nu va da un răspuns luni.. Luni nu va fi la serviciu. Poate de marți încolo”, a declarat Liviu Dragnea, la Suceava.

Întrebat care este calea de urmat, președintele PSD a completat: „‘Mergem pe varianta că ne vedem luni și stabilim”.

Tudorel Toader a anunţat, într-o declaraţie de presă susţinută în faţa Ministerului Justiţiei, că va demisiona din funcţia de ministru. El merge la Palatul Victoria pentru o nouă întâlnire cu premierului Viorica Dăncilă, unde îi va comunica decizia.

Citeşte şi: După moartea de meningită a elevei de 18 ani de la „Lazăr”, toată clasa ei a fost trecută preventiv pe antibiotice

Citește mai multe despre Liviu Dragnea, Tudorel Toader, demisie, ministrul justiției și remaniere pe Libertatea.

Comentarii