Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, ironii despre Comisia Europeană și statul de drept. ”De asta depinde încălzirea globală...”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, ironii despre Comisia Europeană și statul de drept. ”De asta depinde încălzirea globală...”

Liviu Dragnea, ironii despre Comisia Europeană și statul de drept. ”De asta depinde încălzirea globală…”

Liderul PSD Liviu Dragnea nu ia deloc în serios avertizările Comisiei Europene asupra posibilității înghețării fondurilor europene dacă România nu va respecta statul de drept și nu va rezolva problemele din justiție. Dragnea nu s-a putut abține să nu comenteze ușor sarcastic intenția CE cu privire la țara noastră, aruncând cu ironii despre...încălzirea globală. Agricultura este prioritară pentru Dragnea, nu legile justiției, sau cel puțin așa reiese din declarația liderului PSD!

De Mihai Niculescu,

Este o discuţie care de abia a început. Sigur că pe dumneavoastră doar asta vă interesează, pentru că este problema mondială şi de asta depinde încălzirea globală sau răcirea globală, dar acolo trebuie să ţinem frontul foarte puternic în domeniile care ne interesează foarte mult pe noi, şi vorbim de politica agricolă comună, de politica de coeziune – şi aici toate statele care pot fi afectate de o diminuare a fondurilor pentru politica de coeziune şi pentru agricultură – trebuie să facă front comun, pentru că şansa de a ne continua procesul de diminuare a diferenţelor din agricultură de la noi şi din vestul Europei trebuie să fie menţinută”, a afirmat Liviu Dragnea.

Dragnea a explicat de ce a plecat la mare cu o mașină fără ITP! A dat vina pe accidentul grav al iubitei sale, Irina Tănase!

Dragnea spune că la CE sunt doar ”discuții”

Dragnea și-a îndulcit apoi ușor declarațiile, spunând că acea condiționare a banilor europeni de respectarea legilor și instituțiilor statului este doar în stadiul de simplă discuție. „În ceea ce priveşte asocierea cu respectarea statului de drept faţă de fondurile europene, eu n-am nimic împotrivă, dar este o discuţie care este la început şi vor fi negocieri foarte serioase. În afară de această prevedere sau intenţie sunt multe alte prevederi care au început să fie analizate şi cu care unele state nu sunt de acrod. Sunt state care nu sunt dezavantajate dacă banii pe coeziune sunt mai mici”, a adăugat liderul PSD.

 
 
Close
Închide
  Close