Liviu Dragnea renunță la mustață „dacă PSD câștigă prezidențialele”. Cum ar arăta dacă s-ar ține de cuvânt | FOTO

14 august 2017 21:35

Liviu Dragnea a afirmat că este dispus să renunțe la mustață. Pentru a face acest gest, președintele PSD a afirmat că va trebui ca partidul său să câștige alegerile prezidențiale din 2019. Cei curioși să vadă cum ar arăta Dragnea fără mustață nu mai trebuie să aștepte…

Într-un interviu acordat Antena 3, Liviu Dragnea a fost întebat dacă mustața este parte a brandului său. Mai mult, el a afirmat că își va rade mustața, dacă PSD câştigă alegerile prezidenţiale din 2019, cu toate că nu şi-a mai dat-o jos din armată.

„Mi-am dat-o o singură dată mustaţa jos pentru că m-a forţat în armată sergentul şi de atunci nu am mai dat-o jos. E o promisiune pe care am facut-o tatălui meu, dar dacă PSD-ul va câştiga alegerile prezidenţiale, o să dau jos mustaţa.”, a declarat Liviu Dragnea.

Pentru cei curioși, însă, Libertatea a editat o fotografie cu președintele PSD în care mustața sa a fost … eliminată. Astfel, cam așa ar arăta Liviu Dragnea fără mustață:

În același interviu, Liviu Dragnea a făcut mai multe mărturisiri. El a spus că iubește o blondă, dar și că se joacă Angry Birds.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Silviu Prigoană, vacanță de 40 de zile cu cei doi băieți ai săi. I-a plimbat pe Eduard și Maximus prin toată Europa


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro