Mergi direct la conținut »
Locuitorii din Caraş-Severin au rămas fără apă potabilă din cauza ninsorii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Locuitorii din Caraş-Severin au rămas fără apă potabilă din cauza ninsorii

Locuitorii din Caraş-Severin au rămas fără apă potabilă din cauza ninsorii

Locuitorii municipiului Caransebeş au rămas fără apă potabilă, duminică seara, după ce, din cauza căderilor abundente de zăpadă, a apărut o avarie la alimentarea cu energie electrică a Uzinei de apă.

„Conducerea S.C. Aquacaraş recomandă populaţiei să nu consume apa pentru băut”, se arată într-un comunicat transmis de SC Aquacaraş SA, operatorul de apă şi canal al judeţului Caraş-Severin.

Totodată, compania a mai anunțat că nu poate preciza momentul remedierii avariei şi restabilirea alimentării uzinei de apă cu energie electrică.

În cursul zilei de duminică, în județele Timiș și Caraș-Severin a fost decretată stare de urgență, după ce mii de familii au rămas fără curent, din cauza viscolului.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că va trimite câte cinci generatoare de mare putere în cele două județe, care să asigure alimentarea cu energie elctrică până ce liniile de distribuție vor fi reparate.


Citește și:

Iarna la malul Mării Egee. Cât te costă să-ți faci Crăciunul la Salonic. E mai ieftin decât pe Valea Prahovei!


 

Close
Închide
  Close