Mergi direct la conținut »
Ludovic Orban cere demisia lui Liviu Dragnea, după condamnarea în dosarul DGASPC Teleorman
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Ludovic Orban cere demisia lui Liviu Dragnea, după condamnarea în dosarul DGASPC Teleorman

Ludovic Orban cere demisia lui Liviu Dragnea, după condamnarea în dosarul DGASPC Teleorman. Preşedintele PNL spune că liderul social-democraţilor trebuie să demisioneze din toate funcţiile publice. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: ”Să facem miting ca să fie achitat!”/VIDEO

„Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din toate funcţiile. Nu se mai poate să continue să gireze funcţii publice şi politice punând în pericol democraţia din România şi imaginea României în lume. Este momentul ca România să se elibereze de acest vechil, care încearcă să transforme ţara într-o gubernie condusă în mod abuziv şi care încearcă să captureze statul român cu un singur scop, şi anume acela de a-şi rezolva problemele personale”, a declarat Orban pentru Agerpres.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Ludovic Orban le-a transmis parlamentarilor majorităţii să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de liberali în cazul în care Liviu Dragnea nu va demisiona din funcţii.

„În cazul în care Dragnea nu-şi dă demisia, îi invit pe toţi parlamentarii majorităţii care au fost alături de Dragnea până astăzi să se delimiteze de acest rău absolut pentru România şi să se alăture moţiunii de cenzură iniţiată de noi”, a spus Orban.

Joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă.

Close
Închide
  Close