De Mihai Niculescu,

Guvernul nu va aloca cei 677 de milioane de lei ceruți de Primăria Capitalei, a anunțat premierul Ludovic Orban înainte de ședința de Guvern de vineri.

„Primăria București a beneficiat de alocare, din fondul de rezervă al Guvernului, de 100 de milioane și mi se pare o neobrăzare să mai formulezi o cerere. Adică ce vrea? Să plătim noi factura pentru companiile de nababi înființate de Firea? Nu acceptăm așa ceva sub nicio formă”, a spus prim ministrul, potrivit ziare.com.

Gabriela Firea a reacționat imediat pe contul ei de Facebook, amenințându-l pe Orban cu plângeri penale.

„În cazul în care Guvernul Orban nu va da curs solicitării noastre, atunci îi informez că vom formula plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele domnului prim-ministru și pe numele ministrului Finanțelor Publice, precum si pe cele ale functionarilor publici care vor valida un buget ilegal pentru Primaria Capitalei” a spus Firea, adăugând că în lipsa alocării fondurilor, Primăria Capitalei nu mai poate achita subvențiile la căldură, transport, cheltuielile din spitale și creditele în curs.

„Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se răzbună pe locuitorii Bucureștiului pentru a lovi politic în persoana primarului general” a conchis Firea.

Citeşte şi:

Ce urmează după victoria uriașă a lui Boris Johnson în alegerile din Marea Britanie: ”Brexit fără dacă, fără dar, fără poate”

Vedetă din România cu imagine impecabilă, cooptată de armata pakistaneză ca să-i facă publicitate împotriva Indiei în conflictul periculos din Kashmir!

Ce s-a întâmplat în România cu dosarele ”grele” în care erau implicate multinaționale. O scurtă trecere în revistă după clasarea Rompetrol 2

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor