Mergi direct la conținut »
MAI îi ironizează pe românii care își fac poze în rapiță: „Influenceri sau doar iubitori de natură, nu dați niciodată unfollow de la normele rutiere!”
Ştiri Libertatea > Ştiri > MAI îi ironizează pe românii care își fac poze în rapiță: „Influenceri sau doar iubitori de natură, nu dați niciodată unfollow de la normele rutiere!”

MAI îi ironizează pe românii care își fac poze în rapiță: „Influenceri sau doar iubitori de natură, nu dați niciodată unfollow de la normele rutiere!”

Ministerul de Interne lansează un avertisment, scris însă într-o notă ironică, adresat persoanelor care se fotografiază zilele acestea în lanurile de rapiţă. Oficialii MAI le atrag atenția acestora să aibă grijă în primul rând unde opresc maşinile.

„A început! Sezonul pozelor din rapiţă e aici! Dacă doriţi să răpiţi un instantaneu, nu din Serai!, ci din lanul perfect de rapiţă (care garantează viralizarea fotografiei), vă rugăm să aveţi grijă cum şi unde opriţi autovehiculul. Nu uitaţi că pericolul ne are mereu pe “seen first” şi nu iartă!”, scriu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Oficialii MAI spun că au avut loc numeroase tragedii din cauza staționării neregulamentare.

„În anii precedenți, am fost martorii unor tragedii exact din cauza staționării neregulamentare. Influenceri sau doar iubitori de natură, nu dați niciodată unfollow de la normele rutiere! Sunt făcute să protejeze…”, continuă mesajul.

Postarea de pa pagina de Facebook a MAI avea, sâmbătă dimineață, peste 2.000 de like-uri și zeci de distribuiri.

În anul 2017, un copil a murit lovit de o mașină, după ce a fost lăsat nesupravegheat de părinții care își făceau selfie într-un lan de rapiță.


Citește și:

INTERVIU nefardat cu președintele FRG despre situația dificilă în care se găsește gimnastica românească: „Degeaba așteptați minuni de la Răducan”

Close
Închide
  Close