De Cristian Otopeanu,

„Având în vedere dinamica răspândirii virsului SARS-CoV-2 […], începând cu data de 16.03.2020, la nivelul tuturor unităţilor subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, 30% din personalul care lucrează în program normal de lucru (8h/zi), cu excepţia celor care fac parte din sectoarele operativ, medical şi de intervenţie psihosocială, va rămâne la domiciliu […]”, se arată într-un comuniciat ANP, remis Mediafax.

Angajaţii care stau acasă vor avea atribuţii care pot fi îndeplinite de la domiciliu, a anunţat instituţia.

„Prezenta măsură nu aduce atingere siguranţei locurilor de deţinere sau misiunilor specifice şi promovează conduita preventivă asumată de instituţiile din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională”, mai transmite sursa citată.

Stare de urgenţă în România, la începutul săptămânii viitoare

Țara noastră a intrat în scenariul 3, după ce a depășit 100 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Numărul de cazuri a ajuns la 123, la momentul redactării acestei ştiri.

Totodată, la începutul săptămânii viitoare, în România va fi decretată stare de urgenţă, potrivit anunţului făcut ieri de preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE | Coronavirus în România: 2.460 cazuri de COVID-19 confirmate și 85 de decese

Marea Britanie se pregăteşte de cel mai rău scenariu. Armata, gata să păzească spitale şi magazine. Ce se întâmplă cu vârstnicii

Autoritățile rostesc prima cifră după starea de urgență: „Suntem pregătiți, avem paturi în cazul unei epidemii de 10.000 de cazuri de coronavirus”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate