MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2013 17:19

Mai mulţi parlamentari au reuşit să strângă averi impresionante, deşi n-au împlinit încă 40 de ani

Distribuie

Adrian Mocanu are terenuri şi tractor

Are 29 de ani. Este deputat PSD şi poate fi considerat cel mai tânăr bogătaş din Camera Deputaţilor.

Adrian Mocanu are trei terenuri, un tractor, dar şi bani. În conturile lui sunt puse la păstrare peste 230 de mii de euro. Din această sumă, 130 de mii de euro au fost primite ca dar de nuntă.

Sergiu Vizitiu, record la numărul de case


Democrat-liberalul Sergiu Vizitiu are, la doar 35 de ani, un număr record de case: 16. Dintre acestea opt sunt apartamente în municipiul Iaşi şi tot atâtea case prin judeţ. În plus, politicianul mai deţine 10 terenuri în Moldova şi acţiuni în valoare de 286 de mii de lei la mai multe firme. Se pare că o bună parte din profituri o investeşte în domeniul imobiliar.

Mihai Sturzu, două case şi 14.000 de metri de fâneaţă


Deputatul PSD Mihai Sturzu, un alt politician celebru pentru activitatea sa muzicală în calitate de membru al trupei HI-Q, are două apartamente – unul în Bucureşti şi celălalt în Braşov – şi 14.000 de metri pătraţi de fâneaţă sub Tâmpa. La doar 33 de ani, el a mai reuşit să agonisească şi alte două terenuri în Giurgiu. Are însă şi datorii consistente, pe numele lui fiind contractat un credit de 100 de mii de franci elveţieni.

Cristian Popescu are două locuinţe în oraşul starurilor americane, Hollywood


Este membru al Forţei Civice şi a strâns o avere impresionantă. La doar 37 de ani, deputatul Cristian Popescu – care este de meserie profesor de matematică – se poate lăuda cu nouă case, două dintre ele fiind la Hollywood. Pune preţ pe obiecte de artă, colecţia sa de bijuterii, ceasuri şi obiecte de artă fiind evaluată la 225 de mii de euro. Are în conturi aproape 2,9 milioane de euro şi deţine acţiuni la mai multe companii. Nici nu ar trebui să accepte maşină de la Camera Deputaţilor, având în vedere că deţine un autoturism de lux.

Ciprian Rogojan deţine 90.000 de metri de teren


Senatorul PDL Ciprian Rogojan, cunoscut sub numele de scenă Cici din trupa System', a strâns până la vârsta de 35 de ani o casă în Bucureşti şi alta în Baia Mare, dar şi 15 terenuri în Maramureş, care totalizează 90 de mii de metri pătraţi. În prezent conduce un AUDI A6, are conturi de 30 de mii de euro, dar şi o datorie de 53 de mii de euro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii