MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 16:17

Mama care şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie, lăsată în libertate

Distribuie

Reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii din Galaţi, tânăra, care şi-a abandonat fetiţele pentru a-şi reface viaţa alături de un alt bărbat, a fost lăsată în libertate, fără nicio măsură preventivă, în urma deciziei luată de judecători. Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului.

Procurorii contestat decizia luată astăzi de Judecătoria Galaţi şi au făcut recurs la Tribunalul Galaţi. Ea a fost reţinută, seara trecută, după ce a fost audiată în cazul fetiţelor care au emoţionat întrega ţară, potrivit Observator.tv.

Adriana Beatrice (4 ani) şi Maria (1 an), cele două fetiţe ale tinerei din Galaţi, au fost lăsate singure în casă, într-un adevărat focar de infecţie  timp de trei zile.

Tania M. mama celor două fetiţe din Galaţi abandonate și lăsate să moară de foame într-un focar de infecţie. Imaginile cu cele două fetițe, una de un an și alta de patru ani, abandonate în casă de câteva zile de către mama lor, fără mâncare și într-o mizerie fără margini, au fost postate pe Facebook de o vecină a femeii.

 

Citește mai multe despre focar și Mama pe Libertatea.

Comentarii