Mergi direct la conținut »
Mama copilului mort în urma unei banale operații la Sanador a lansat noi acuzații: "Nu știau ce să facă, le tremurau mâinile, nu găseau nimic. Era un haos"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mama copilului mort în urma unei banale operații la Sanador a lansat noi acuzații: „Nu știau ce să facă, le tremurau mâinile, nu găseau nimic. Era un haos”

Raportul autopsiei în cazul copilului mort la Sanador arată că acesta a murit din pricina unui şoc hemoragic. Mai exact o hemoragie internă declanşată după acea operaţie banală.

Părinții copilului susțin că medicii și asistentele nu au știut cum să intervină și vor să se facă dreptate, a anunțat digi24.ro.

Andreea Duță, mama copilului mort, e convinsă că personalul respectivului spital privat nu se descurcă în fața complicațiilor sau a situațiilor de urgență.

„Nu fac față complicațiilor care apar după operație”

„Ministrul Sănătatii trimite DSP să vadă dacă e curat, știm și noi că e curat. Astăzi, avocata noastră a făcut o cerere ca să se suspende licența Sanador, vrem să vedem dacă în practică, nu pe hârtie, hârtiile sunt impecabile, sunt de acord.

Vreau să văd dacă în practică oamenii ăștia sunt în stare să facă față procedurilor de urgență, să facă față complicațiilor care apar după operație, nu fac față.

Oamenii ăștia nu știau ce să facă în primele minute, s-au pierdut minute, secunde, ei nu știau ce să facă, asta trebuie să se știe că nu știau ce să facă. Erau niște asistente, după aia au venit două doctorițe de gardă, le tremurau mâinile, nu găseau nimic, nu le mergea oxigenul din perete, nu aveau cu ce să intubeze.

Începuseră procedurile de resuscitare, a venit o doctoriță din terapie, care începuse să urle la ele, că nu au făcut ce trebuie, că nu au pus perfuzii, era totul un haos. SMURD-ul a venit repede și au preluat ei procedura de resuscitare”, a spus Andreea Duță.


Afacere cu parfum. O familie de români a dat lovitura cu o afacere, la care puțini s-ar fi gândit! „Soțul a fost cu ideea, deși nici unul nu știa nimic despre asta”

Close
Închide
  Close