Mergi direct la conținut »
Mamă la 13 ani! O elevă de nota zece din Botoşani a născut în ziua în care a aflat că este însărcinată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mamă la 13 ani! O elevă de nota zece din Botoşani a născut în ziua în care a aflat că este însărcinată

Mamă la 13 ani! O elevă de nota zece din Botoşani a născut în ziua în care a aflat că este însărcinată

De Iulian Simbeteanu,

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Botoșani, Daniela Gheorghiescu, poliţiştii urmează să identifice cine este tatăl copilului, pentru a-l pune sub acuzaţia de întreţinere a unui act sexual cu un minor, informează Agerpres.
Adolescenta de numai 13 ani care a născut vineri la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati o fetiţă sănătoasă, se va întoarce în sânul familiei.
Fata care a devenit mămică la vârsta de 13 ani provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună şi a terminat clasa a VII-a cu media 9,86.
„Am luat legătura cu asistentul social şi cu referentul social de la Primăria din localitatea de domiciliu. Minora provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună şi după ce se va externa va merge împreună cu copilul în mediul familial. Nu se impune în acest caz instituirea unei măsuri de protecţie”, a declarat Felicia Mihai, şef Complexul de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC, pentru botosaneanul.ro.
A născut o fetiţă de 2,5 kilograme
Fata de 13 ani a început să se simtă rău vineri, iar familia acesteia a sunat la Ambulanţa. Copila a spus că o doare abdomenul, iar iniţial au existat bănuieli că ar avea o tumoră.
În urma investigaţiilor făcute de medicii de la pediatrie, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, care a arătat că este însărcinată.
Fata a fost trimisa la secţia de obstetrică şi ginecologie, iar la câteva minute după internare a născut o fetiţă de 2.490 de grame, informează btonline.ro.
Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close