Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mama lui Ionuţ Anghel îşi doreşte ca fiul ei să fie declarat MARTIR sau MUCENIC

Mama lui Ionuţ Anghel îşi doreşte ca fiul ei să fie declarat MARTIR sau MUCENIC

De Radu Nistor, Simona Josan,

Mama lui Ionuţ Anghel ar vrea să facă demersuri pentru ca fiul ei să fie declarat martir, deoarece a murit la o vârstă fragedă, în chinuri groaznice, ucis de maidanezi.
„Deoarece Ionuţ a murit ca un martir, în chinuri groaznice şi la o vârstă atât de fragedă, fiind un suflet curat şi neprihănit, mă gândeam dacă nu putem să facem demersuri la Patriarhia Română, astfel încât el să poată fi declarat/ recunoscut martir sau mucenic de către aceasta? Pentru că am primit mai multe sugestii în acest sens, voiam să vă întreb dacă cunoaşte cineva ceva despre ce demersuri trebuie făcute în sensul acesta?”, a scris Andreea Anghel pe Facebook.
Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei. Fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.
Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, conform declaraţiilor medicului care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.
Citeşte şi:

  • IMAGINEA SFÂŞIETOARE POSTATĂ de MAMA COPILULUI UCIS DE CÂINI, pe INTERNET!
  • NOI ÎNVINUIRI în ancheta privind moartea lui Ionuţ, băiatul ucis de câini

 
 

Close
Închide
  Close