Mergi direct la conținut »
Managerul lui Michael Schumacher dezvăluie detalii personale despre fostul pilot: Intra mereu în panică
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Managerul lui Michael Schumacher dezvăluie detalii personale despre fostul pilot: Intra mereu în panică

Managerul lui Michael Schumacher dezvăluie detalii personale despre fostul pilot: Intra mereu în panică

Sabine Kehm a povestit cum meticulozitatea lui Michael Schumacher în pregătirile de dinaintea curselor îl făceau uneori pe fostul pilot de Formula 1 "extrem de uman".

La cinci ani de la accidentul suferit de Schumacher, managerul spune că sportivul german era un om complex. Campion mondial de șapte ori la Formula 1, fostul pilot a suferit o lovitură puternică la cap în timp ce se afla alături de familia lui în vacanță, la schi, în Alpii Francezi, pe 29 decembrie.

Kehm l-a descris pe Michael Schumacher ca fiind o persoană „credincioasă, de încredere, responsabilă și orientată spre atingerea obiectivelor”, potrivit The Sun.

Ea recunoaște că aceleași trăsături care îl ajutau să aibă succes pe pistă, îl țineau pe loc la capitolul relații umane. Schumacher intra mereu în panică atunci când apărea în public, își proteja viața privată și o ținea cât mai departe de ochii lumii.

Schumacher se recuperează în Elveția și este vizitat doar de familie și de prietenii apropiați. Nu au apărut fotografii cu Michael, iar detaliile despre starea lui de sănătate sunt ținute secret.

Recent, o sursă a făcut o declarație care a stârnit o emoție puternică în rândul fanilor fostului pilot. Sursa a dezvăluit că Michael Schumacher plânge atunci când vede peisaje.


O mamă a aflat că va muri în curând. Ce a făcut pentru fiica ei de 5 ani. O poveste tulburătoare


 

Close
Închide
  Close