Mergi direct la conținut »
Managerul Spitalului din Mangalia, pusă pe glume după alegeri: „Dacă vreți asistență medicală să aveți dovada votului pe buletin”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Managerul Spitalului din Mangalia, pusă pe glume după alegeri: „Dacă vreți asistență medicală să aveți dovada votului pe buletin”

Managerul Spitalului din Mangalia, pusă pe glume după alegeri: „Dacă vreți asistență medicală să aveți dovada votului pe buletin”

Scrutinul de ieri al alegerilor europarlamentare fost în centrul preocupărilor românilor din țară și de pretutindeni, iar mărturie stă chiar prezența-record la urne, de peste 50%. În euforia acestui rezultat, managerul Spitalului Municipal Mangalia și-a permis o glumiță pe contul ei de Facebook.

De Cătălin Schipor,

„De mâine, dacă vreți asistență medicală să aveți dovada votului pe buletin”, a postat Alina Dan, alături de un emoticon ghiduș.

Mesajul postat de managerul Spitalului din Mangalia

Contactată de Libertatea, managerul spitalului de la malul mării a declarat că a fost departe de ea gândul de a condiționa în vreun fel actul medical, ci a fost pur și simplu o glumă.

„A fost o glumă, ar trebui tratată ca atare. Au mai fost postări asemănătoare și la colegii mei”, ne-a spus aceasta.

Foto: Primăria Mangalia


Citește și: 

UPDATE | Rezultate parțiale alegeri europarlamentare. PNL pe primul loc cu 26,79%, PSD se menține la 23,38%, USR-PLUS are 21,40%, potrivit datelor BEC, după centralizarea a 96,86% dintre voturi

 
 
Close
Închide
  Close