Mergi direct la conținut »
VIDEO / Maria Grapini, despre greșelile gramaticale de pe Facebook și critici: „Sunt sigură că știu să comunic, nu cred că meritam!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO / Maria Grapini, despre greșelile gramaticale de pe Facebook și critici: „Sunt sigură că știu să comunic, nu cred că meritam!”

VIDEO / Maria Grapini, despre greșelile gramaticale de pe Facebook și critici: „Sunt sigură că știu să comunic, nu cred că meritam!”

Maria Grapini, despre greșelile gramaticale de pe Facebook și criticile care i se aduc. Europarlamentarul spune că face greșeli gramaticale din cauza oboselii și a faptului că scrie în grabă, din avion sau mașină. 

De Andreea Archip,

Prezentă la interviurile Libertatea Live, Maria Grapini a explicat că greșelile de pe pagina personală de Facebook sunt o urmare a timpului limitat pe care îl are, precum și a oboselii acumulate.

„M-au criticat pentru pagina privată de Facebook, nu pe Pagina oficială, pentru că nu a găsit nimeni pe pagina oficială o greșeală. Eu lucrez foarte multe ore, foarte multe ore, dorm foarte puțin, patru-cinci ore, de regulă, pe pagina privată scriu între avioane, în mașină. Nu ca o scuză, sincer, nu îți pică bine când cineva te critică, să știți că de multe ori am revenit la text și am corectat. Dar sunt sigură că știu să comunic, știu să vorbesc, am exercițiul comunicării și nu cred că meritam de multe ori să fiu pusă alături de alte persoane care am dovezi să spun că sunt mai puțin pregătite, și probabil că știți la cine mă refer, un fost primar de București”, a explicat europarlamentarul, referindu-se la comparațiile care s-au făcut între aceasta și Marian Vanghelie, cunoscut pentru greșelile gramaticale din discursurile sale.

De altfel, niște tineri au realizat și aplicația Grapinizer care transformă frazele corecte în unele cu greșeli, scopul fiind să atragă atenția cu privire la importanța educației. Maria Grapini a spus că nu știe de aplicație fiindcă nu are timp să se uite.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Cum trece peste critici? „Ieri mă suna o doamnă din Arad care e marcată că o atacă pe internet cineva și chiar îi dădeam exemplul meu: ‘Doamnă, dar trebuie să vă faceți niște priorități ale vieții! Dacă vreți să luptați cu toată lumea care vă atacă, o să scăpați partea esențială a vieții’ ”, a mai spus Maria Grapini.


Citește și: “Testarea psihologică a profesorilor ar avea o eficiență redusă”. Psihologul Libertatea crede că mai bine ar fi testați… profesional!


 

Close
Închide
  Close