Mergi direct la conținut »
Marian Godină vrea să salveze o pisică! A fost plimbată sub capota unei mașini și are mustățile pârlite. Apelul lui s-a viralizat!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marian Godină vrea să salveze o pisică! A fost plimbată sub capota unei mașini și are mustățile pârlite. Apelul lui s-a viralizat!

Marian Godină vrea să salveze o pisică! A fost plimbată sub capota unei mașini și are mustățile pârlite. Apelul lui s-a viralizat!

Marian Godină s-a implicat într-o problemă rutieră cu implicații majore în sufletul iubitorilor de animale. Celebrul polițist scriitor a relatat pe Facebook povestea unei pisicuțe care a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost plimbată prin Brașov... sub capota unei mașini, în compartimentul motor. Din fericire, puiul de pisică a scăpat aproape nevătămat, iar fostul polițist rutier - căci Godină lucrează acum la ”mascați”- s-a implicat pentru găsirea unui cămin pentru curajoasa felină.

Marian Godină a povestit pe Facebook, miercuri, pățania unui amic din oraș.

Un brașovean a plecat azi cu mașina la serviciu și când a ajuns a observat că, fără să știe, a mai transportat pe cineva cu el. Pe acest pui de pisică ce era adăpostit undeva la motor și care, din fericire, s-a ales doar cu niște mustăți prăjite, perfect recuperabile. Puiul are acum nevoie de un stăpân iubitor. Se oferă mâncare, căsuță, litieră etc. O dorește cineva? Preferabil din Brașov a scris Marian Godină. Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate, dar până acum nimeni nu a fost interesat să ia acasă puiul de pisică.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


 

Close
Închide
  Close