De Otilia Cristea,

În luna februarie a acestui an, Budăi a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiști conducând cu 140 de km pe o porțiune de drum național din județul Iași unde limita de viteză era 70 km/h.

Întrebat de Dragoș Pătraru la Starea Nației despre această întâmplare, ministrul a început prin a spune că este o onoare pentru el „să te cheme Budăi, să-ți ia permisul în localitatea Budăi și să stai trei luni pe dreapta”.

Gazda emisiunii a insistat și l-a întrebat pe politician de ce gonea totuși cu 140 de kilometri pe oră, iar răspunsul său a fost: „Se spune că la Moldova la noi aveam gonetă. Deoarece!”.

Budăi a continuat să evite un răspuns glumind cu Pătraru că probabil și el a depășit acea viteză de dimineață, pe drumul său de la Ploiești la București, dar prezentatorul i-a spus că obinuiește să circule legal.

„Păi ce, eu mergeam ilegal? Eram la volan, aveam centura. Mașina mergea”, a fost răspunsul minstrului.

Citeşte şi:

„O iubesc pe Halep! Nu a schimbat-o celebritatea. Știu sacrificiile familiei, parcă mă văd pe mine și pe băieți”. Interviu cu Judy, fostă jucătoare și antrenoare de tenis, mama fraților Andy și Jamie Murray

Șeful Automobil Club Român, acuzat că și-a făcut hotel plutitor și și-a luat Cadillac din banii membrilor! Constantin Niculescu este contestat de primul său contracandidat, după 24 de ani de când este la cârma ACR

Numele medicului Camelia Roiu, al contabilei Nicoleta Ciobanu și ale altor avertizori de integritate, aplaudate în picioare de o sală întreagă la Festivalul de Film de la Toronto!

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială